De goedkoopste van België!
Geperste Aluminium Nummerplaat
Menu

Getuigenissen van klanten

Onze klanten zijn tevreden en ze zeggen het ook. Onze reclame, daar zorgen onze klanten voor. Door de kwaliteit van onze producten en onze service en de hoge mate van klantentevredenheid, werven we de meeste nieuwe klanten via mond aan mond reclame. Uw mening telt ook: aarzel daarom niet om ons uw mening en opmerkingen te bezorgen, wij publiceren ze graag op onze site en onze sociale netwerken.

 

Heel tevreden over mijn bestelling, gerespecteerde termijnen en kwaliteit troef!

"Ik heb nieuwe Europese platen gekocht tegen € 6 per stuk voor mijn nieuwe wagen. Het was de eerste keer dat ik nummerplaten bestelde via internet. Resultaat, het is zeker niet tegengevallen, de prijs/kwaliteitverhouding is onklopbaar en de levering gebeurde heel snel. (De klinknagels werden geleverd)."
- Laurent Blanjean, Mons

 

Een kwalitatieve, verpersoonlijkte nummerplaat

"Ik heb net mijn beroepsplaat ontvangen. Naast de gunstige prijs is het belangrijkste element volgens mij de kwaliteit van het product. Ik vind de plaat heel geslaagd. De materialen zijn kwalitatief, de vorm en de kleuren werden gerespecteerd. Bravo voor uw reactiviteit en voor uw professionalisme."
- Agnès Villard, Liège

 

Stevigheid en snelheid dik in orde!

"Ik heb Luxemburgse nummerlaten besteld voor mijn bedrijfswagen. Ik was verbaasd over de stevigheid van de platen aan die prijs. De levering gebeurde heel snel. Aarzel niet te kopen op deze site!"
- Daniel Keller, Bertrange

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Ik wens uitnodigingen, nieuws en aanbiedingen van CroixBlanche te ontvangen
klantenservice

E-Mail: croixblanche@gmx.net

 


Gegevensbescherming

Contact

Croix Blanche S.A.
 

Copyright © 2024 AutoPlaat
|  Login