De goedkoopste van België!
Geperste Aluminium Nummerplaat
Menu

Voordelen & Garanties

We zijn al meer dan twintig jaar de nr. 1 van de nummerplaat in België en Luxemburg omdat klantentevredenheid voor ons van cruciaal belang is. Het resultaat? Voordelen en sterke garanties, waarvoor we ons engageren!

Voordelen

GEMAKKELIJK: Bij Plaqueauto6euro vindt u alle modellen van nummerplaten “onder hetzelfde dak” voor alle soorten voertuigen, erkend voor België en Luxemburg. Bovendien maken we het u gemakkelijker en bieden we u heel wat tijdswinst met alle nuttige toebehoren om uw plaat aan te brengen en te bevestigen. Tot slot laten onze glasheldere tarieven u toe de prijzen te vergelijken en garanderen zij u de beste koop.

SNEL: het gebruik van de site www.plaqueauto6euro.be is de gemakkelijkste en snelste manier om uw nieuwe nummerplaat te bestellen. Als u bestelt voor 17u00, garanderen we u een levering de volgende werkdag. Want als uw nieuwe wagen er is, wilt u er maar al te graag mee rijden! 

ZUINIG: Plaqueauto6euro garandeert u de laagste prijzen van de markt, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit of conformiteit. Onze ervaring van meer dan 20 jaar en spitstechnologische productiemachines stellen ons in staat de structuur van de productiekosten te minimaliseren. U hoeft er enkel nog van te genieten! 

BEVEILIGDE BETALING: Om u een beveiligde betaling te garanderen, gebeurt de betaling via Paypal. De voorwaarden en veiligheidsnormen worden geleverd door Paypal. Uw financiële gegevens worden nooit meegedeeld aan de handelaar.

U gaat naar de betaalrubriek van Paypal om uw betaling uit te voeren. De bron die u gekozen hebt (betaalkaart of bankrekening) wordt automatisch gedebiteerd op het ogenblik van de transactie. Zodra dat is gebeurd, wordt uw bestelling goedgekeurd. 

Onze drievoudige garantie 

CONFORMITEIT: Al onze Belgische en Luxemburgse nummerplaten voldoen aan de vigerende Europese en nationale normen. We maken erkende platen voor alle formaten (oude, nieuwe, verpersoonlijkte) en alle voertuigen (wagens, moto’s, bedrijfswagens). 

KWALITEIT: Omdat we veel belang hechten aan de kwaliteit van onze producten, schenken we bijzonder veel aandacht aan de gebruikte onderdelen voor de fabricage van onze nummerplaten. Onze jarenlange ervaring in de productie ervan en onze talrijke investeringen in machines stellen ons in staat stevige, aluminium nummerplaten aan te bieden, van een onberispelijke kwaliteit en dit aan uiterst concurrentiële tarieven. 

SNELHEID: Snelheid is een belangrijke factor in uw tevredenheid. Daarom zijn de leveringstermijnen één van de sterke punten van ons bedrijf. Zodra uw bestelling rond is, wordt ze door onze teams behandeld om ervoor te zorgen dat de leveringstermijnen beantwoorden aan uw verwachtingen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Ik wens uitnodigingen, nieuws en aanbiedingen van CroixBlanche te ontvangen
klantenservice

E-Mail: croixblanche@gmx.net

 


Gegevensbescherming

Contact

Croix Blanche S.A.
 

Copyright © 2024 AutoPlaat
|  Login