De goedkoopste van België!
Geperste Aluminium Nummerplaat
Menu

Andere soorten metalen platen

Plaqueauto6euro stelt zijn ervaring en knowhow al jarenlang ten dienste van andere behoeften van zijn klanten.Van de straatplaat tot de rallyplaat voor oldtimers via brasserieplaten: ons bedrijf is de onbetwiste specialist van verpersoonlijkte, metalen platen op maat. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een offerte, advies of extra informatie.

Straatplaat:Straatplaat

We maken straatplaten op aanvraag. Onze platen worden gemaakt met hoogkwalitatieve materialen en we zorgen ervoor dat ze perfect overeenstemmen met uw vraag. We leveren al aan tal van Belgische gemeenten.

Brasserieplaat:Brasserieplaat Saint Joseph

Hebt u een plaat nodig voor uw brasserie? U kunt uw plaat verpersoonlijken voor uw etablissement. Onze platen worden met grote zorg gemaakt en ze beantwoorden aan uw vereisten.

Rallyplaat:Rallyplaat boucles de Spa

We realiseren al uw aanvragen voor rallyplaten en oldtimerclubs. Onze 100% verpersoonlijkbare platen worden met de grootste aandacht en zorg vervaardigd.

Verpersoonlijkbare plaat:Verpersoonlijkbare plaat

Voor elke gelegenheid (verjaardag, plechtigheden, geschenken...): We maken platen op maat voor elke gelegenheid. Uw eigen plaat is uniek!

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Ik wens uitnodigingen, nieuws en aanbiedingen van CroixBlanche te ontvangen
klantenservice

E-Mail: croixblanche@gmx.net

 


Gegevensbescherming

Contact

Croix Blanche S.A.
 

Copyright © 2024 AutoPlaat
|  Login