De goedkoopste van België!
Geperste Aluminium Nummerplaat
Menu
Wie zijn we?

Autoplaat.be, een merk van Croix Blanche

Croix Blanche S.A. is een Belgisch bedrijf de productie in reliëf aluminium plaat. Het bedrijf werd opgericht door de heer Ulrich Weber, 1 januari 1975.

Het is al 22 jaar dat Croix Blanche SA nummerplaten voor alle voertuigen in België produceert. De motor van de truck door de auto, zult u zeker de ideale nummerplaat te vinden.

Sinds het begin van haar activiteiten, Croix Blanche S.A. is gericht op productie-apparatuur en productie kwaliteit. De machines die het bedrijf gebruikt is afkomstig van de beste merken. Deze machines zijn nauwkeurig en modern. De aluminium gebruikt om onze platen te maken is ook de best mogelijke kwaliteit. Dit is om een duurzaam eindproduct te komen voor onze klanten.

Dit is niet zozeer de prijs, maar de kwaliteit die Croix Blanche S.A. benadrukt. Ondanks dit, de prijzen die door ons bedrijf zijn inderdaad de beste aanbiedingen voor de Belgische markt. 

Kortom, de aankoop van uw nieuwe plaat Belgische huis, bent u verzekerd van een eerlijke prijs te betalen, maar ook om een ​​kenteken kwaliteit voertuig dat u zal begeleiden gedurende vele jaren te verwerven ...

Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Ik wens uitnodigingen, nieuws en aanbiedingen van CroixBlanche te ontvangen
klantenservice

E-Mail: croixblanche@gmx.net

 


Gegevensbescherming

Contact

Croix Blanche S.A.
 

Copyright © 2024 AutoPlaat
|  Login